Leadspin.dk er en marketingplatform der leverer – og hjælper virksomheder og webshops med pop-ups, slide-ins, landingpages og gamification.

Der er relativt få konkurrenter og Leadspin skiller sig ud ved at være en stærk, gennemtestet platform i over 10 lande og samtidig er enorm billig sammenlignet med de store etablerede alternativer.

Det er en Saas virksomhed med en abonnementsmodel, hvor kunder kan købe adgang i en måned eller i et år.

Vi har også et 100% gratis-produkt til alle dem der bare har brug for en almindelig pop-up eller kommunikationsbjælke til at navigere trafikken et hensigtsmæssigt sted hen eksempelvis. (Se alle produktvideoer her: https://m.youtube.com/@leadspin3736/videos

Vi har haft over 150 kunder og webshops igennem platformen og har opnået udelukkende 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot. 

Vores typiske kunde er digitale forretninger (webshops, saas mv) eller dem der skal have krog i besøgende eks. på messer.

Nuværende produkter i platformen:

1. Leadspinner (Lykkehjul)

2. LeadScratch (Skrabelod)

3. LeadCalendar (Julekalender)

4. LeadPage (Landingpage builder)

5. LeadBox (Traditionel pop-up eller kom.bjælke)

Alle produkter er mobiltilpasset og findes både som pop-up variant eller som embed (fast element).

Der er mulighed for at sende vinder-mails direkte fra platformen ligesom der er et hav af features og integrationer som vi meget gerne gennemgår ved interesse).

Der er lavet en motor så nye spil kan produceres rigtigt hurtigt herfra.

Af personlige årsager søger vi en person / et bureau eller lign. til at overtage Leadspin.

Vi hjælper naturligvis gerne med en gnidningsfri overdragelse ligesom vi efter aftale også kan stå til rådighed i en periode og evt. hjælpe eksisterende og nye kunder i gang.

Ræk endelig ud ved spørgsmål 🙂