Velfungerende fysisk butik med webshop i hjertet af Frederiksberg.

Virksomheden sælger børnesko samt børnetøj, det drejer sig om 2 kendte  bæredygtige brand på det danske marked, vores butik/webshop har en kæmpe andel i salget af ihvertfald det ene brand mens det andet brand, har vi først taget ind for 10 måneder siden og sælgere rigtig godt.

Butikken bestyres af 3 ansatte, 2 på fuldtid og 1 på deltid. 

Butikkensomfang: 

Højt elsket butik især af nybagte forældre samt kendt af børnefamilier. Har faste stamkunder. 

Webshopppens omfang: 

Kæmpte succes, med vores fokus og optimering af webshoppen samt de værktøjer vi bruger, har webshoppen formået næsten at overhale butikken i omsætning.  Vi har lidt over 7500 følger på facebook, 1500 følger på instragram m.m.

Vi har en rigtig fornuftig aftale med leverandørerne om betalingsaftaler for store bestillinger, som strækker sig fra 3 til 6 måneders afbetaling på, som giver mulighed for at sælge og betale derefter. 

Butikken løber godt rundt med løn udgifter samt de alm. udgifter.

Hvis man som en familie gå ind og tager alle forpligtelserne for denne virksomhed, det kræver kun 2 fuldtidsansatte så kan man kører den rigtig fornuftigt med et godt overskud. 

Vi har været nød til at ansætte andre der kan tage vores plads grundet vores familie er stor og kræver meget på hjemmefronten. 

Hvis der kommer nye ejer, er vi behjælpelige hele vejen og har rigtig mange ideer og kort imellem hænderne, vi ikke har haft overskud til at iværksætte, dem kan vi hjælpe med at iværksætte. 

Hvis det er noget for dig, kontakt os endelig så kan vi tage en dialog.