Kort om webshoppen

Vi stiftede Byplakat.com i marts 2020, som et fritidsprojekt. Byplakat.com er en 100 %dansk plakatwebshop, der sælger plakater udelukkende med diverse bymotiver. Webshoppen har ikke tilhørende lager, men er i stedet baseret på dropshipping-aftaler med5 forskellige danske leverandører.

Hvorfor sælger vi?

Vi må efter godt et års tid sande, at det ikke længere tidsmæssigt hænger sammen for os som familie. Vi har begge to fuldtidsstillinger, et hold tvillinger på 11 år samt en mindre udlejningsvirksomhed der alt sammen kræver tid og energi. Så webshoppen får ganske enkelt ikke den tid og opmærksomhed som den burde i øjeblikket.

Nøgletal

Der har igennem en længere periode været en ret stabil og god omsætning (220.000 kr. + moms de seneste 12 måneder) og vi er ikke i tvivl om, at de rette kræfter kan få en god forretning ud af webshoppen her.

Konverteringsrate i perioden:

1,57 %

Gennemsnitlig ordreværdi:

438,99 kr.

Score på trustpilot pr. 13/5 2021:

4,6 ud af 5,0 – baseret på 29 bedømmelser.

Facebook følgere pr. 13/5 2021:

Der medfølger Facebookside med 559 følgere.

Praktikken ved modtagelse af ordre

Vi har brugt Shipmondo, som vi mener fungerer rigtig fint til det behov vi har haft. Her er altopsat automatisk, således at kunderne får en personlig mail når ordren afgives samt en personlig besked når ordren afsendes.

Hos 2 af leverandørerne bestilles varen fysisk hjem til vores adresse direkte fra deres webshop – det eneste vi herefter gør er at påsætte vores egen pakkelabel og sende ordren videre. Alt er pakket i neutral emballage.

Hos de 3 sidste leverandører mailes blot ordren samt pakkelabel til leverandør. Herefter står de for pakning og afsendelse af ordren.

Vi har hele tiden kørt med ca. de samme udsalgspriser som vores leverandører. Vi får 33-50 % rabat på næsten alle ordrer. Da der som sagt ikke er udgifter til lagerbeholdning pakning og emballage er denne rabat minus udgift til pakkelabel fortjenesten på den enkelte ordre.

HVAD INDGÅR I HANDLEN?

Køber du webshoppen får du naturligvis alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gangog drive den videre. Det vil sige, at vi overdrager:

• Hjemmeside

+ Domæne

• Adgang til brugervenlig backend-system (Woocommerce)

• Al grafik og indhold på hjemmesiden – herunder billedmateriale

• Kontakt oplysninger på de 5 leverandører

• Profiler på sociale medier

”Virksomhedskonti” hos Facebook og Google Adwords med tilhørende data.

Trustpilot konto

Dertil er vi naturligvis mere end behjælpelige i forbindelse med overgangs- og opstartsperioden efter købet. Vi deler også gerne vores erfaringer og vores forslag til forbedringer der kunne laves på webshoppen.