Min partner og jeg ønsker at sælge webshoppen https://smarthave.dk, som der er blevet brugt rigtigt mange kræfter i!

Dette er en webshop med et kæmpe potentiale, da der ikke er andre webshops, som har fokus på trendet urban gardening. Urban gardening betyder, at man dyrker byen og webshoppens produkter gør det muligt får byboere at dyrke deres egne krydderurter og grøntsager uden grønne fingre og uden meget plads.

Webshoppen eksisteret i ca. 2 år og har omsat for 15090 kr.

Vi har brugt meget tid på at få organisk trafik til siden. Dette har vi gjort igennem vores blog opslag. Vi har i alt 40 blogopsalg, som hver dag giver i gennemsnit 25 organiske visninger.

Webshoppen har også været i medierne. Den har været i både idenyt (Der blev lavet en giveaway på deres facebookside, som drev over 1000 besøgende til siden), alt for damerne (De skrev lidt om vores click and grow produkter), ecolove (De skrev lidt om vores koncept) og ivækstprisen (Min partner og jeg var nomineret til ivækstprisen, som gave en masse trafik). På vores facebook pixel er der en masse data og der er derfor god mulighed for retargeting. Vi har ikke gjort det store ud af facebook annoncering og vi har derfor ikke lavet retargeting. Vi giver adgang til vores annoncekonto, når pengene er overført.

Vi har 25 produkter på siden fra 2 forskellige leverandører. Med 1 leverandør kører vi med dropshipping og med den anden har vi haft et lille lager. Vi har ikke flere på lager, og der skal derfor købes flere hjem. Click and Grow leverandøren er fra Sverige og Noocity leverandøren er også fra Portugal.

Hvad inkluderer:

•En gennemarbejdet webshop med et flot design bygget i Shopify, dvs. du kan nemt selv lave ændringer uden nogen kompetencer indenfor kodning

•Domæne og hosting fra Unoeuro

•Support mail fra Unoeuro

•En instagram side med 789 følgere, hvor et bureau har hjulpet os med at gro den

•En facebook side med 128 likes

•2 leverandør aftaler

•Logo

Denne webshop er der blevet brugt rigtigt meget krudt på, men da tiden mangler, så føler vi, at det rigtige er at sælge.