Alt er sat op og klar til at køre! Der sælges over 10.000 produkter på siden. Parfumerne.dk er en veletableret parfume/kosmetisk-hjemmeside, den er velfungerende, og med høj optimering indenfor hastighed og kvalitet, selv med stort produktkatalog. Dette er en perfekt mulighed for at starte noget stort op da alt forarbejdet er klaret og den kun mangler markedsføring. Webshoppen er 100% køreklar og alle produkter har en leveringstid på 2-3 hverdage samt med konkurrence dygtige priser. Webshoppen er sat op via en stor europæisk dropshipping side, og der er blevet lagt meget tid i at udvikle den. Webshoppen, kan i princippet passe sig selv, du skal ikke bøvle med lagervarer og ordrebekræftelser, da det hele kører automatisk. Når en kunde bestiller en vare på shoppen, får dropshipping leverandøren straks besked og sender varen med ens eget logo og navn. Der er adgang til et hav af produkter, så den på sigt kan udvides med andre varer. Integreringen af varer er ligeledes super nemt, da systemet kan gøre det helt automatisk. Prisen behøver man heller ikke at spekulere på, fordi leverandøren kender markedspriserne, og kan derfor sætte avancen på et passende niveau. Skriv for flere detaljer, jeg er mere end villig til at hjælpe hvis du føler noget mangler.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre. Økonomiske nøgletal

Der er ingen omsætning på siden endnu, da den er helt nyopstartet og klar til at køre. Avancen er god, men svingende, fordi den er sat op efter markedsprisen og det afhænger af hvilke produkter der sælges.

Produktet

Der sælges parfumer, cremer og andre kosmetiske produkter.