https://www.moola.dk

Hjemmeside med abonnementsbetaling med kreditkort via quickpay for medlemmer
Eksisteret siden 2014 og har 0ver 300 kategorier inden for alternativ behandling.
Online magasin været udgivet med unikke artikler hver til hver anden måned siden 2014 så mange SEO links. Alle artikler på sitet, ca. 400, er unikke og  findes kun på denne side så der ikke er duplicate content på andre domæner.

Medlemsbaseret for alternative behandlere at være med og skrive artikler og have udvidet profil på siden.
Gratis at bruge for andre og gratis magasin/nyhedsbrev med ca 7000 tilmeldte.

Webshopdelen, brugeroprettelse, arrangementskalender og artikeldatabasen osv styres alt sammen i TYPO3. Medlemmer kan selv logge ind frontend og oprette events osv.

Inklusiv ejerskab til facebook siden https://www.facebook.com/moola.dk med ca. 3000 følgere,
samt google analyticts, google places, quickpaykonto og øvrige tilknyttede services.

Læs mere om Moola på https://www.moola.dk/om-moola/

Mulighed for løbende betaling/afdrag og evt løbende overdragelse inklusiv oplæring i nuværende arbejdsopgaver og vedligeholdelse af indhold og magasiner/artikler. Kundekartotek overleveres og gennemgåes så man ved hvem der er de mest relevante medlemmer.

For den rette person er det også en mulighed at købe 50% af virksomheden og drive den videre i fællesskab men vi kan pt ikke arbejde fuldtid på det selv så det vil være med aflønning til begge parter udfra timemæssig indsats. Vigtigste indsats pt er anskaffelse af flere nye alternative behandlere via brancheforeninger eller ved at deltage på messer for alternativ behandling (Når Corona er overstået)

Vi har haft det til salg for 200k men har sat prisen her til 150.000 og der er investeret mange tusind timer i opbygning af konceptet og implementering af systemet og indholdet gennem de sidste 4 år, men vi har i det sidste års tid brugt mindre tid på det men stadig vedligeholdt support og udgivelser af magasin hver anden måned, men minimalt hvad der har været gjort ved opsøgende salg til nye behandlere samt markedsføring.

Primær indtægtskilde er medlemsbetaling, bannerannoncer på hjemmesiden og i magasinet. Se feks:https://www.moola.dk/magasin/juli2020/

Kontakt os for mere information om antal profiler, medlemmer, økonomi og drift..