Vil du købe min jagt-webshop ?

Går du med en drøm om at jage på egne jagtmarker, så er det nu du skal slå til. Al websalg stiger og her er der et godt potentiale for at ridde med på den bølge. Grundlaget er her, der mangler bare en der kan kommer ud over stepperne.

Webshop med salg af jagttøj/fritidstøj og jagtudstyr (ingen våben),  pt. med lager i Vejle søger ny ejer med overtagelse af domænenavnet Vildmarks.dk m.fl. incl. varelager. Mulighed for oprettelse af flere webshops under samme aftale. Nuværende webshop-løsning kan videreføres eller opsiges inden overtagelse.

Jeg har for mange andre jern i ilden, så jeg har måttet vælge min veje og det bliver at skulle sælge min jagtbutik men forhåbentlig er der en derude der har lyst til at køre den videre. Jeg startede selv uden at vide ret meget om at drive en webshop, men det kan læres. Vi hjælper naturligvis i opstarten med kontakter samt hvordan shoppen fungerer, så du kommer godt fra start.

Prisen afhænger af hvilken aftale vi indgår mht. bl.a. varelager.

Spørgsmål besvares ved personlig henvendelse til mig eller på min mobil nr . 71 706 706. Besøg kan aftales efterfølgende. 

Venlig hilsen John Krogsgaard