Kom i gang med det samme med denne nyopstartede og køreklare webshop! Mindre varelager af House Doctor (nye) produkter medfølger, samt dropshipping aftaler på møbler og interiør.

Studiofour.dk er en webshop, der sælger møbler, interiør og belysning. Webshoppen kører primært med dropshipping, men et mindre varelager af interiør fra House Doctor medfølger. Dropshipping vil sige, at man sender sit produkt direkte fra leverandøren til kunden, så varerne ikke fylder på et lager og du bærer minimal finansiel risiko.

Leverandørerne har lager i flere lande i EU, men sender hovedsageligt fra Tyskland, Holland og Belgien. Produkterne er af god kvalitet.

Webshoppen er professionelt designet og udviklet i WooCommerce, som er det mest anvendte CMS system i dag. Der er tænkt på den mindste detalje, og det kan mærkes på hele oplevelsen på webshoppen. WooCommerce systemet er et meget brugervenligt system at navigere rundt i, og jeg giver naturligvis en gennemgang af systemet ved en overdragelse.

Webshoppen er åbnet i februar 2022 og har i denne måned omsat for 10.000 med minimal indsats på markedsføringsfronten. Der er ingen returordrer endnu.