Kort om webshoppen

Vi stiftede vorespuslespil.dk i august 2020, som et fritidsprojekt.

Vorespuslespil.dk er en 100% dansk webshop, der sælger puslespil i Danmark. Webshoppen har tilhørende lager, hvilket for nuværende har en værdi på ca. 30.000 kr. (salgsværdien i shoppen er 70.000-80.000 kr.).

Prisen for webshoppen er 35.000 kr. + lagerværdien.
Med andre ord har du her chancen for at komme i gang for en lille investering, idet du allerede har en fortjeneste, når du har solgt det nuværende lager.

Hvorfor sælger vi?

Vi må efter godt et års tid sande, at det ikke længere tidsmæssigt hænger sammen for os, da vi to stiftere har anden selvstændig virksomhed ved af siden af webshoppen. Så webshoppen får ganske enkelt ikke den tid og opmærksomhed som den burde i øjeblikket.

Nøgletal

Vi har på knap 1½ år haft en omsætning på ca. 180.000 kr.

Med den rigtige ejer/ejere, der har tid til at passe webshop, kundepleje, markedsføring og logistik, er der et kæmpe potentiale for vækst.

Score på trustpilot pr. 14/2/2022:

4,6 ud af 5,0 – baseret på 45 bedømmelser.

Facebook følgere pr. 14/2/2022:

Der medfølger Facebookside med 1257 følgere.

Antal abonnenter på nyhedsbrev pr. 14/2/20222:

Der medfølger 486 abonnenter på nyhedsbrevet, som er opsat i Klaviyo. Der er desuden opsat et email-flow til nye abonnenter.

Andet om webshoppen:

Webshoppen er opbygget i wordpress og Elementor, så det er nemt og intuitivt at redigere siden efter behov – tilføje nye produkter, redigere eksisterende osv.

Vi har brugt Shipmondo, som vi mener fungerer rigtig fint til det behov vi har haft. Her er alt opsat automatisk, således at kunderne får en personlig mail, når ordren afsendes.

HVAD INDGÅR I HANDLEN?

Køber du webshoppen får du naturligvis alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang og drive den videre. Det vil sige, at vi overdrager:

  • Hjemmeside+ Domæne
  • Adgang til brugervenlig backend-system (Woocommerce)
  • Al grafik og indhold på hjemmesiden – herunder billedmateriale
  • Kontakt oplysninger på alle leverandører
  • Profiler på sociale medier
  • ”Virksomhedskonti” hos Facebook og Google med tilhørende data.
  • Trustpilot konto

Dertil er vi naturligvis mere end behjælpelige i forbindelse med overgangs- og opstartsperioden efter købet. Vi deler også gerne vores erfaringer og vores forslag til forbedringer der kunne laves på webshoppen.