Flot webshop med stærkt koncept.

Vi opkøber overskudsvarer fra populære danske brands så de ikke går til spilde. Varerne indkøbes billigt og sælges tilsvarende billigt. Kombinationen af meget lave priser og overskudsvarer der ”får en chance” mere, er et koncept kunderne har taget særdeles godt imod, og er mere relevant end nogensinde.

1,3 mill ex moms i omsætning de første 6 mdr af 2022 (med meget højt dækningsbidrag).

Shoppen er live i Dk og Sverige og er sat op til at der kan afvikles live-salg på facebook i Dk. Langt den største omsætning kommer fra Dk.

Varelager ca. 250.000 er inkluderet i prisen.

Webshoppen er lavet i Shopify og har 4500 nyhedsbrevstilmeldte, 4500 følgere på facebook og 11.000 følgere på insta.

4,8 på trustpilot

Shoppen kræver ca. 70-100 m2.

Vi tilbyder opstarts/overdragelses hjælp i en begrænset periode.

Der er ikke indkøbt nye varer et par måneder, hvorfor køber skal forvente at investere i vareindkøb. Dette er også årsagen til at prisen er sat så lavt som 300.000 kr.

Omsætningstallene er for 1 halvår 2022. Da der er ikke er indkøbt nye varer nogle måneder vil det kræve vareindkøb i størrelsesordenen 200.000 for at komme tilbage på et omsætningsniveau på ca 1,3 mill per halvår.

Webshoppen kan være relevant for mange typer købere. Det kunne være den fysiske kvindetøjs-butik der ønsker et digitalt ben, eksisterende webshop der ønsker at øge omsætningen- Shoppen er ikke kompliceret at drive, hvorfor den også egner sig til den nye iværksætter.