Webshop med salg af boliginteriør

Køreklar og eksemplarisk webshop med en masse super fede produkter.

Det har kostet dyrt at få udviklet denne webshop. Alt er lavet med øje for selv de mindste detaljer og funger utrolig elegant og brugervenligt. Webshopen er fuld responsiv og kan tilgås fra alle enheder (computer, ipad, mobil m.m)

Forretningsstrategien indebærer dropshipping aftaler og leverandør aftaler. Det betyder at man ikke selv har varerne på lager. På den måde undgår man at skulle bruge ressourcer samt omkostninger ved varelager. Processen foregår således, at når kunden bestiller en ordre, så får leverandør besked om bestilligen. Herefter pakker og sender leverandør ordren direkte til kunden.

Det er blevet brugt meget tid på design og funktionalitet. Men der har også været meget fokus på at løsningen skulle holde driftsomkostninger på et lavt niveau, uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet.

Jeg hjælper gerne til gratis i en opstartsfase, hvis du er helt ny i håndtering af hjemmeside/webshop.Oplæring er ikke et problem. Jeg ser gerne at det er nogle seriøse personer, som har lyst til at overtage denne webshop og opnå dets potentiale. Fordi jeg har skabt webshoppen og brandet, ville det være en fantastisk følelse at kunne se det vokse og blive stort.

Kontakt mig hvis du har nogle former for spørgsmål.

Virksomhed: Fancyhome
Link: https://www.fancyhome.dk