Klimavenligt-tøj.dk sælges grundet manglende interesse og mangel på tid.
Websitet omhandler bæredygtigt tøj, som er klassens populære dreng inden for tekstil, og altså fremtiden inden for tøjmode. Jeg har forsøgt at visualisere hvordan et eventuelt affiliate kategorikatalog kunne se ud på siderne “Herretøj” og “Dametøj” men altså dette er ikke noget, som er sat op endnu, da det er op til en potentiel køber om hvorvidt det skal indgå eller ej, og som skrevet har tiden ikke været til at sætte det op, men en skabelon/forslag til det er lavet.
Bemærk: Nogen af image-billederne må IKKE bruges eftersom jeg alene har fået lov, og ikke selve hjemmesiden, så de vil blive fjernet, men de er bevaret i øjeblikket for at give dig et bedre indblik i hvordan designet fungerer.
Sitet er designet i WordPress med det betalte tema ‘Divi’ af Elegantthemes (værdi 1.567 DKK).Jeg har ikke travlt med at sælge hjemmesiden da omkostningerne for at have den kørende er på det minimale. Jeg har webhotel og domæne hos Simply. Der er købt ‘Basic Suite’ for 179,35 kroner for i alt 12 mdr. Så er der betalt 89,68 kr. i oprettelse. 44,48 kroner i registrering af domænet, samt 56,05 kr. for at købe domænet. Så i alt 369,56 kroner (1936 kroner når WordPress temaet indgår).Jeg håber det fanger din interesse, og jeg vil gerne tilbyde 3 timers gratis support såfremt du ønsker ‘lette’ rettelser på sitet eller ønsker at blive sat ind i systemet(WordPress)/temaet.
Du er velkommen til at sende et realistisk bud på websitet
Ser frem til at høre fra dig.