Ingen aktivitet og ej færdiggjort kostplan startede som et skoleprojekt på Markedsføringsøkonom-uddannelsen men interessen for kostplaner har aldrig rigtig været der. Derfor ønsker jeg at sælge websitet til en meget billig pris. Idéen er ikke til at tage fejl af; sammenlign kostplaner og find den perfekte til dig.Men som skrevet er interessen der ikke længere for emnet, og da det netop er tiltænkt et affiliate-site, så må det være bedre at give sitet videre til en med interesse for emnet.

Det du køber er reelt det grafiske arbejde i form af logo og indhold på sitet og dernæst en, hvis jeg selv skulle sige det, flot website der er bygget op i WordPress med Divi. Divi har en værdi på ca. 1000 kroner som du også får med der byder på oceaner af muligheder ift. design/opsætning. Samtidig er Divi meget brugervenligt.

Der har ingen omsætning været på siden eftersom websitet ikke er færdiggjort. Det var tiltænkt at omsætning skal komme fra samarbejde med diverse diætister, kliniske assistenter, personlige træner og andre relevante personer der tilbyder træningsforløb/kostplaner. Dernæst så er affiliate og annoncekroner også tiltænkt som omsætning.

Der er INGEN omsætning på sitet.

Der er omkostninger i form af webhotel hos Simply og ligeledes også domæne hos Simply.