Det har aldrig været lettere at køb og sælge hjemmesider end det er i dag. Hvis du har en hjemmeside som du gerne vil sælge, så kræver det ikke noget arbejde fra din side af mere, da der findes salgshjemmesider til netop det formål at køb og sælge hjemmesider igennem. Her hos Zebravo.dk har vi specialiserede os i at formidle køb og salg af hjemmesider, så du kan klare det med hjælpe fra en iPhone eller en anden smartphone og intet andet. Når du skal sælge din hjemmeside så er der bare et par ting du skal huske. Se hvad det er for nogle ting i denne artikel.

Få skrevet de vigtigste tal i salgsannoncen

Når du skal sælge en hjemmeside, så er der nogle vigtige tal som du skal huske at få skrevet i annoncen som f.eks. hvor meget hjemmesiden har lavet af indtjening og hvor mange besøgende hjemmesiden har. Det er kun et par af de ting som en køber gerne vil vide, for at kunne vurdere om det er en god handel for køberen, og det er også her du skal kunne argumentere for at prisen er som den er.

Brug en iPhone 11 som kamera hvis du skal have taget billeder

Hvis du virkeligt skal have nogle skarpe billeder som kunne være af ting som varer til en webshops eller lignende, så er en iPhone 11 helt perfekt til dette, da den tager nogle af de bedste billeder i forhold til alle andre smartphones på markedet. Du kan nogle gange finde iPhone 11 tilbud hos mobilselskaberne hvis du syntes det er mange penge for en telefon, men husk at du spare et dyrt og professionelt kamera. Du kan læse mere om fordele og ulemper ved den ny iPhone på iPhoneluppen.dk hvis du vil vide mere.

Lav en realistisk værdisætning

Hvis du rent faktisk vil have en chance for at få din hjemmeside solgt, så er du også nød til at være realistisk med din værdisætning, da prisen er altafgørende for om du får den solgt eller ej. Hvis prisen er for lav, så får du måske ikke det som den reelt set er værd, men hvis prisen er for høj så får du den aldrig solgt fordi folk springer over overhoved at kigge nærmere på din hjemmeside, fordi du har værdisat den forkert.

Tilbyd hjælp ved overleveringen

Hvis du vil sælge din hjemmeside, så kan du med fordel vælge at tilbyde hjælp ved overleveringen hvor du hjælper med at sætte køberen ind i hvordan hjemmesiden fungere, og fortæller hvad der skal holdes øje med, og måske også sparring til fremtidige muligheder for at udvikle videre på hjemmesiden.

Nu burde du være klar til at kunne sælge din hjemmeside nemt og hurtigt.