Når du har valgt at du gerne vil sælge din virksomhed, så er der en hel masse ting du skal tage stilling til. Alt du har i virksomheden skal overdrages og selv ting som mobiltelefoni og internet er noget du skal tage stilling til da du trods alt har brugt disse ting til virksomheden og derfor skal enten skifte internetudbyder og mobilselskab eller få overflyttet dine forbindelser til en ny udbyder.

Dette er noget rigtigt mange virksomhedsejere glemmer ved et salg og derfor kommer de til at have problemer efterfølgende med især internetudbyderen fordi de de pludseligt står uden en internetforbindelse som bliver lukket ned fordi den nye virksomhedsejer ikke vil betale for din internetforbindelse.

Men hvordan gør du dette lettest, så du ingen problemer vil opleve ved dette skift? Bare rolig, med vores simple guide så skal du kun bruge 5 minutter og så er dette løst.

Find ud af hvilken internetudbyder du vil skifte til

Det første du skal finde ud af er hvilken internetudbyder du vil skifte til. Her er mange muligheder så derfor har vi udvalgt 2 af de største og mest populære i Danmark som er nemme at få flyttet over til og som også har nogle attraktive priser for både privatpersoner og virksomheder.

Yousee internet

En af de helt store internetudbydere i Danmark er Yousee, som tidligere hed TDC. Yousee internet er en af de internetforbindelser som man i Danmark har flest adresser der kan få, så der er en meget stor chance for at du kan få internet fra Yousee.

Stofa Internet

Stofa er også en af de mest kendte internetudbydere i Danmark, hvor en stor del af danskernes befolkning også kan få internet fra. Derudover så er de også en af de internetudbydere med de hurtigste hastigheder, hvis du søger en hurtig internetudbyder, kombineret med at de også levere TV pakker. Du kan læse mere om Stofa Internet inden du skifter, for at sikre dig at du også kan få deres internet på din adresse.

Kontakt din ny og nuværende internetudbyder 

Når du har fundet den ny internetudbyder så skal du kontakte din nuværende udbyder for at fortælle dem om at du vil opsige dit internet. Men inden du gør det så skal du også lige tale med din ny internet udbyder for at sige at du vil over til dem, for hos nogle udbydere kan de nemlig stå for overflytningen af internettet til dem.

Men er dette ikke tilfældet så kan din nuværende internetudbyder nemlig opsige dit internet og så får du en dato hvor dit internet stopper med at virke så du kan time det med at din nye internet forbindelse kommer online.

Nu er du klar til at skifte internetudbyder når virksomheden er solgt. Og stort tillykke med salget!