Har du hørt om andre virksomheder der bruger VPN til deres medarbejdere men er du usikker på hvordan du selv kan gøre det og hvilke fordele det har? Efter at du har læst denne artikel vil du være meget klogere på hvordan du kan bruge VPN til at forbedre din online sikkerhed og privatliv i virksomheden. Du kan finde de bedste VPN tjenester hvis du vil vide mere om de specifikke VPN muligheder. 

Hvad er VPN for noget?

VPN er en service som bliver tilbudt af virksomheder som har en masse servere rundt omkring i verden. En VPN står ’’Virtuelt privat Netværk’’ og består af en række servere rundt omkring i verden. Når man bruger VPN så vil man kunne logge på internettet og få alt sin internet trafik dirigeret igennem disse VPN servere hvilket vil få det til at ligne at du ikke befinder dig i det lande du reelt set befinder dig i. Du vil altså som dansker kunne få logget på en server i USA med en Amerikansk Ip-adresse hvilket gør din komplet anonym på internettet. Derfor bruger man VPN

Hvordan får du mere privatliv og sikkerhed med VPN?

Når dine medarbejdere skal sørge for at være sikre på internettet så er det naturligvis vigtigt at du sikre at de ikke eksponere for mange personlige oplysninger. Men dette kan være svært at sikre at andre ikke gør, så derfor kan du sørge for at de bruger en VPN tjeneste som sikre at deres ip-adresse ikke bliver vist på internettet når de logger på. Mange bruger også VPN til at fjerne geografiske blokeringer som f.eks. at man kan få adgang til det Amerikanske Netflix ved at logge på en server i USA, også selvom man sidder i Danmark. Dette er især populært ude i stuerne, og det er naturligvis også en fordel som medarbejder kan gøre brug af i privaten, hvor de kan gøre det samme.