Ligesom vi som danske privatpersoner er nødt til at have bæredygtighed i baghovedet hele tiden og hver eneste dag, så er det også nødvendigt at virksomhederne gør deres for at være på rette spor i forhold til bæredygtighed, men hvordan gør de lige det.

Et godt eksempel du som virksomhedsejer kan lade dig inspirere af

Vores klimaforandringer fortæller os alle, at det er nødvendigt at reagere og handle bedre for vores klima nu, for hvis det ikke allerede er for sent, så er det i hvert fald for sent meget snart at redde en planet som vores kommende generationer gerne skulle kunne få gavn af at opleve også.

Der er stadig meget lang vej for de forskellige danskere at gøre de rigtige ting i forhold til klimavenlige foretagender, men mange gør allerede en masse anderledes end før og det hele hjælper. Det er dog vigtigt at man som virksomhedsejer ikke slutter med tankerne på det private foretagende, men også husker at tænke virksomhedens tiltag ind i bæredygtigheden. GENAN arbejder for bæredygtighed og er et godt eksempel på at det ikke behøver at koste virksomheder dyrt at være bæredygtige.

Benyt genbrugelige materialer i din virksomheds hverdag

Det er selvfølgelig ikke muligt for alle andre virksomheder at gøre som GENAN og producere gummigranulater mv. ud af f.eks. bildæk, men den overordnede idé med at udnytte genbrugelige materialer bedst muligt og skabe sit eget ud fra dette, er ret sikkert et korrekt spor at dreje op ad som virksomhed.

Der findes mange måder at tænke bæredygtigt som virksomhed og hvis man ikke som virksomhed har et produkt der kan laves fra et genbrugeligt materiale, men i stedet har en ydelse, så kan man som virksomhed stadig tænke bæredygtigt i forhold til køb af f.eks. kopipapir, affaldssortering og lignende i virksomhedens dagligdag – det hele er med til at skabe den fremtid for de kommende generationer der ellers er i fare.