Der er visse ting man bare må og skal have på sit kontor, hvis man gerne vil have en god arbejdsdag hvor alt er muligt. Læs med her for at se hvilke tre ting du i hvert fald skal have på kontoret i det moderne samfund.

Printeren – og den skal være smart!

Det er først og fremmest meget vigtigt at man har en printer. Og denne skal helst gerne være så smart som muligt og kunne flere forskellige ting. Det ville for eksempel være praktisk, hvis den samtidig kunne scanne og kopiere papirer.

Der er måske nogle, som mener at det er spild at have en printer i det moderne samfund. Der er jo så mange ting, som bliver sendt frem og tilbage digitalt i dag. Og det er da også rigtig, at vi kan printe meget mindre i dag, end vi har gjort tidligere. Men det er nu stadig en fordel, når man har mulighed for at printe nogle af papirerne ud, fordi det simpelthen bliver nemmere at arbejde med for mange.

Notesblokke og kuglepenne går man aldrig galt i byen med

På samme måde er det også en god ide at have nogle gode gammeldags notesblokke og kuglepenne. Det er rigtig fint at man kan tage noter digitalt. Men det har nu stadig sine fordele, når man hurtigt kan skrive noget ned på papiret ved siden af sig.

Nogle gange får man bare nogle nye gode ideer og det handler om at skrive dem ned med det samme, at man får dem. Ellers ender man bare med at glemme dem igen. Og her er det altså meget rart, at man har en kuglepen og noget papir ved siden af sig. Computeren er man ofte i fuld gang med at bruge og det er derfor heller ikke altid lige til at skulle finde ens digitale noteprogram frem for at skrive ideen ned.

En makulator

Det er til sidst en rigtig god ide at have en makulator på kontoret. Der er trods alt ofte en del følsomme informationer i diverse papirer, som man har til at ligge og flyde på kontoret. Det kan være alt mulig information om ens kunder og lignende, som man ikke har lyst til, skal ryge i de forkerte hænder.

Det er derfor en god ide at have en makulator, da det giver dig mulighed for at destruere papiret efter brug.